VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet ovat yleistyvä luonnonvara vuonna 2021, sillä internet on täynnä erilaisia sivustoja, jotka tarjoavat vinkkejä vedonlyöntiin. Ilmaiset veikkausvihjeet ovat oiva tapa kalastella lukijoiden klikkejä, sillä kukapa meistä ei haluaisi rikastua hyvien vihjeiden ansiosta?

Järki kannattaa kuitenkin aina pitää mukana, myös veikkausvihjeitä etsiessä. Kuten ylempänä mainitsimme, todella monen sivuston ainoa tarkoitus on kerätä lukijoiltaan klikkejä vedonlyöntivihjeiden avulla, joka tarkoittaa sitä, että vedonlyöntivihjeet eivät todellakaan ole laadukkaita. Hutiloidusti tehdyt vedonlyöntivihjeet ovat kuitenkin helposti tunnistettavissa, perustelut lukemalla. Perustelujen on tarkoitus vakuuttaa lukija pelikohteen kannattavuudesta, eikä toimia koostettuna tilastorivinä viimeisen kahden viikon otteluista. Nämä tilastot ovat nimittäin kaikkien saatavilla, joten olisi erittäin suotavaa, että vedonlyöntivihjeistä löytyisi myös jotain konkreettisempaa, kuin pelkkiä tilastoja.

VEIKKAUSVIHJEET APUNA ARJEN KIIREISSÄ

Pelkän rikastumisen lisäksi veikkausvihjeet helpottavat runsaasti myös arjessa. Mikäli työpäivät venyvät pitkälle iltaan, eikä työvuoron jälkeen ole energiaa etsiä omia pelikohteita, voi ammattilaisten kirjoittamista vedonlyöntivihjeistä hakea peli-ideoita vaikka myöhään illalla pelattaviin jalkapallomatseihin. Vedonlyönnin avulla otteluihin saa myös mukavasti lisäjännitystä, joka parhaassa mahdollisessa tapauksessa palkitsee veikkaajan myös taloudellisesti.

Kun vedonlyönti pysyy hyvin hallinnassa, eivätkä panoskoot kasva kassaan nähden liian suuriksi, on vedonlyönti takuuvarmasti nautinnollista sekä hauskaa. Vaikka kyseessä olisikin täysin jännityksen hakemiseksi asetetut hupivedot, kannattaa myös nämä vedot asettaa siten, että niillä olisi parhaat mahdolliset mahdollisuudet tuoda pelikassaan lisää täytettä.

Hupipelaajienkin kannattaa siis ehdottomasti etsiä luotettava vihjeiden lähde, eikä ottaa jokaista mahdollista vihjettä pelikupongille. Pitkavetovihje.com -sivuston veikkausvihjeet soveltuvat tähän tarkoitukseen erittäin hyvin, sillä asiantuntijoiden kirjoittamista vihjeistä löytyy aina positiivisen odotusarvon kohde, markkinatoppi, vihjaajan panossuositus sekä kattavat perustelut. Sikaa ei siis koskaan tarvitse ostaa säkissä, vaan voit lukea perustelut läpi, ja muodostaa tämän jälkeen oman mielipiteesi vihjatusta ottelusta. Mikäli haluat kohteen peesata, niin kannattaa pitää mielessä vihjaajan panossuositus, jotta pystyt pitkässä juoksussa maksimoimaan voittomahdollisuutesi.

AMMATTILAISTEN KIRJOITTAMAT VEIKKAUSVIHJEET

Pitkavetovihje.com -tiimi koostuu pitkän linjan vedonlyöntiammattilaisista, joilta löytyy useiden vuosien mittainen kokemus voitollisesta vedonlyönnistä. Kaikki vetovihjeet kirjoitetaan vain lajien asiantuntijoiden toimesta, joten jokainen vihje tulee takuuvarmasti osaavan henkilön kynästä.

Lajitietämyksen lisäksi edellytämme tietenkin kokemusta vedonlyönnin parista, sillä pelkällä urheilutietämyksellä ei pitkälle pötkitä vedonlyönnin kanssa. Urheilu- sekä vedonlyöntitietämyksen muodostama harmonia on sen sijaan täydellinen yhdistelmä, kun yritetään harrastaa vedonlyöntiä voitollisesti pitkässä juoksussa. Vaikka urheilutietämys olisikin korkeaa luokkaa, vaatii voitollisen vedonlyönnin pelaaminen silti myös vedonlyönnin lainalaisuuksien tunnistamista.

Jokaiselle sarjalle omat kirjoittajat

Edellisestä kappaleesta saimme loistavan aasinsillan tähän aiheeseen, joka koskee nimenomaan laadukkaiden veikkausvihjeiden kirjoittamista. Kun vastassa on vedonlyöntiyhtiöiden valtava, asiantunteva koneisto, ei ole syytä ahmia itselleen makeaa mahan täydeltä, vaan kannattaa laittaa kaikki fokus vain yhteen, tai ihan maksimissaan muutamaan sarjaan. Yhdenkin sarjan masteroiminen on erittäin hankalaa, ja mitä suurempi veikattava sarja on, niin sitä vähemmän kertoimista löytää ilmaa, jotka tekisivät pelikohteista pelikelpoisia. Toki suuremmissa sarjoissa on myös järjestäen paremmat palautusprosentit suurien pelivaihtojen takia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kilpailet kertoimista muiden taitavien vedonlyöjien kanssa.

Tästä syystä meillä on sääntönä, että jokainen vihjaaja kirjoittaa vihjeitä vain yhdestä sarjasta. Koripalloeksperttimme eivät kirjoita vihjeitä jalkapalloon tai vice versa. Tämän säännön ansiosta pystymme tarjoamaan lukijoillemme aina mahdollisimman laadukkaita, sekä asiantuntevia vedonlyöntivihjeitä.

VEIKKAUSVIHJEET SISÄLTÄVÄT AINA POSITIIVISEN ODOTUSARVON

Toinen veikkausvihjeiden keskeinen elementti on positiivinen odotusarvo. Positiivinen odotusarvo tarkoittaa nopeasti selitettynä sitä, että kohteella on vihjaajamme mukaan korkeampi todennäköisyys osua, kuin mitä vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat kertoimet antavat olettaa. Kyseessä on siis se kuuluisa ylikerroin, joka on varmasti terminä tuttu jokaiselle vedonlyöntiä harrastaneelle pelaajalle.

Ylikertoimien pelaaminen on pitkässä juoksussa voitollisen vedonlyönnin siemen. Mitä suurempi kohteesta löytyvä ylikerroin on, niin sitä enemmän kohteeseen on syytä asettaa panosta, ylittämättä kuitenkaan itse itselleen asetettua maksimipanosrajaa. Vaikka ylikerroin olisikin reilu, on kyseessä silti yksittäinen urheilutapahtuma, jossa voi aina sattua lähes mitä tahansa. Tämän takia yksittäiseen kohteeseen ei ikinä kannata panostaa liikaa.

Voitto sen sijaan tehdään pitkällä aikavälillä, juuri ylikertoimia pelaamalla. Kun kasassa on tuhansia kohteita, ovat varianssin hyvät sekä huonot puolet tasoittuneet siinä määrin, että viivan alla olisi syytä olla plusmerkkinen tulos, mikäli vihjaaja tietää mitä tekee.

Mielessä voitollinen vedonlyönti – lukijoiden klikit eivät säätele toimintaamme

Mikäli haluat varmistua siitä, että onko sivuston tarkoitus tarjota voitollisia vihjeitä, vai kalastella klikkejä, voit kiinnittää huomiota yhteen asiaan, mikä antaa tämän ilmi erittäin nopeasti. Tämä asia on kaikessa yksinkertaisuudessaan vihjattavat ottelut; mikäli jokaisen kierroksen kaikki huippumatsit kirjoitetaan jatkuvasti vihjeiksi, on tarkoitus kalastella vain klikkauksia. On nimittäin täysin päivän selvää, että Barcelona – Real Madrid kerää enemmän lukijoiden klikkauksia, kuin esimerkiksi Vallecano – Alaves.

Tästä samasta syystä parhaat veikkausvihjeet usein ovat tarjolla juuri näihin ”pienempiin” otteluihin. Edellä mainituista ensimmäinen kerää valtavasti enemmän pelivaihtoa, sillä molemmilla joukkueilla on valtava fanipohja ympäri maailmaa, kun taas jälkimmäinen, ei-niin-seksikäs ottelu ei oikeastaan kiinnosta kuin pelaajien vanhempia. Toki myös huippuotteluista voi löytyä ylimääräistä arvoa, mutta nyrkkisääntönä on kuitenkin se, että mikäli kaikki kärkiottelut ovat jatkuvasti vihjattuina, on sivuston tarkoitus kalastella vain lukijoita.

Samoista syistä emme myöskään ole vihjemäärien kärjessä, sillä jotkut sivustot painavat vihjeitä uuniin aivan älyttömänä sarjatuotantona, ensimmäisenä mieleen tulleen mutupelivalinnan kautta. Kaikki kierrokset eivät tarjoa ylikertoimia, joten silloin emme koe tarpeelliseksi vihjeitä kirjoittaa, sillä pyrimme tarjoamaan lukijoillemme vain ja ainoastaan parhaat veikkausvihjeet.

PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET LAATUTAKUULLA

Veikkausvihjeiden tarjoaminen perustuu myös lukijan sekä vihjaajan luottamussuhteeseen. Tästä syystä onkin erittäin tärkeää, että toiminta on aina läpinäkyvää, eikä esimerkiksi heikompaa jaksoa yritetä peitellä mitenkään. Kylmät sekä kuumat jaksot ovat iso osa vedonlyöntiä, eikä sitä tosiasiaa pääse karkuun, vaikka olisi kuinka taitava vedonlyöjä tahansa. Tappioputkia ei siis kannata yritellä peitellä mitenkään, vaan tilastojen täytyy olla saatavilla myös tappioputkien aikana, tuntuipa se kuinka vastenmieliseltä tahansa.

Pitkavetovihje.com -tiimi uskaltaa luvata lukijoilleen parhaat veikkausvihjeet laatutakuulla, sillä tiimiltämme löytyy monivuotinen kokemus voitollisesta vedonlyönnistä. Vedonlyönnin lainalaisuudet ovat siis hyvin hallussa, eikä tiimimme vihjaajilta sula pää tappioputken tullessa eteen, emmekä myöskään lähde pilvilinnoihin leijumaan kuuman runin aikana.

Sama keskittyminen ja fokus täytyy säilyttää koko pitkän kauden ajan, sillä esimerkiksi panoksen kanssa sooloilemaan lähteminen saattaa tuhota nopeasti laadukkaan, pitkäjänteisen työn tuloksen. Myös peesaajille painotamme sitä, että kannattaa olla mukana läpi pitkän kauden, jotta kohteita ehtii kertymään siinä määrin paljon, että vedonlyöntiin kuuluva varianssi kerkeää tasoittua. Pahin mahdollinen ratkaisu on hypätä pois huonon jakson aikana, jolloin peesaaja pääsee nauttimaan vain varianssin nurjemmasta puolesta.

Seuraavat asiat löytyvät jokaisesta veikkausvihjeestä

Veikkausvihje on tarkasti mietitty kokonaisuus, jonka voi hyödyntää monella eri tapaa. Pelivalinnan saa omalle pelikupongille muutamassa minuutissa, sillä jokaisesta vihjeestä löytyy kätevä ”pelaa” -painike, joka vie sinut suoraan markkinatopin tarjoavalle sivustolle. Mikäli et kuitenkaan halua peesata vihjettä suoraan, voit lukea kattavat perustelut, ja muodostaa näiden pohjalta oman mielipiteesi käsiteltävästä ottelusta. Alle listasimme neljä elementtiä, jotka löytyvät jokaisesta Pitkavetovihje.com -sivuston vedonlyöntivihjeestä.

Kattavat ja ytimekkäät perustelut

Kaikki veikkausvihjeet sisältävät perustelut, joiden pituus vaihtelee 300–500 sanan väliltä. Tuo haarukka on meidän itse asettamamme raja, jonka mitoissa pyrimme vakuuttamaan lukijamme pelivalinnan kannattavuudesta. Mitään romaaneja emme myöskään ala kirjoittamaan, sillä myös lukijoidemme aika on kallista, eikä kukaan jaksa lukea yhden ottelun perusteluja kymmeniä minuutteja.

Vihjeiden lukuaika pyörii muutaman minuutin molemmin puolin, eli lukija saa nopeasti kiinni siitä, että miksi kyseisestä pelivalinnasta olemme arvoa löytäneet. Emme myöskään täytä perustelukenttää pelkillä numeroilla, vaan pyrimme avaamaan pelin sisäisiä asioita, kuten pelityylejä sekä erilaisia match uppeja, jotka saattavat vaikuttaa merkittävästi ottelun lopputulokseen. Perustelut luettuasi voit päättää, että haluatko kohteen peleihisi sisällyttää, vai jätätkö kohteen pelaamatta – päätös on täysin sinun, mutta säkissä sikaa ei tarvitse ostaa.

Positiivisen odotusarvon kohde

Kuten hieman ylempänä tällä sivulla kerroimme, on positiivisen odotusarvon kohteet kaikki kaikessa, kun tavoitellaan voitollista vedonlyöntitulosta. Ylikertoimia pelaamalla pitäisi päästä voitolliseen tulokseen, kun kasassa on tuhansia pelattuja kohteita. Mikäli vihjaajan vedonlyöntimalli toimii siis toivotulla tavalla, löytää se pelaajan näkökulmasta kannattavat kohteet, joita pelaamalla voi tehdä positiivista tulosta.

Vedonlyönnissä ei kuitenkaan kannata kiirehtiä, sillä voitto tehdään todellakin pitkällä aikavälillä. Joskus kausi voi alkaa luvattoman heikosti, mutta mikäli vihjaajan malli on kunnossa, päästään loppujen lopuksi varianssin tasoitettua kyllä positiiviseen lopputulemaan.

Markkinatoppi

Markkinatopin pelaaminen on niin ikään yksi tärkeimmistä asioista, millä voit parantaa omaa vedonlyöntitulostasi. Yksittäisten otteluiden sisällä kertoimet voivat heitellä useita kymmenyksiä, joka ei ehkä tunnu yhden kohteen kanssa suurelta erolta, mutta kun pelattuja kohteita on vaikka useita satoja, on ero jo valtaisa. Vedonlyöntiyhtiöt ovat niin hyviä, että niitä vastaan kannattaa nyhtää jokainen saatavilla oleva marginaali, jos oikeasti haluaa pelata voitollisesti pitkässä juoksussa.

Toinen koukku on myös siinä, että jos vihjaaja on vihjannut pelivalintaa kertoimella 2,07, mutta sinun suosikkiyhtiösi tarjoaa kohteelle vain kerrointa 1,98, et pääse välttämättä mukaan positiiviseen odotusarvoon. Tuo 0,09, joka sinulta jää lunastamatta, voi olla juuri se ratkaiseva ero, mikä tekee kohteesta ylikertoimen. Pahimmassa tapauksessa pelaat jopa alikerrointa, joka tarkoittaa sitä, että jäät pitkässä juoksussa lähes pakosti tappiolle. Kannattaa siis aina tehdä kerroinvertailu myös omin päin, sillä vihjeisiin lisätty markkinatoppi on etsitty vihjeen kirjoitushetkellä.

Panossuositus

Parhaat veikkausvihjeet sisältävät aina myös panossuosituksen. Jos lukija saa hyvän pelivihjeen, mutta siihen ei ole sisällytetty panossuositusta, on koko vihje yhtä tyhjän kanssa. Vihjaajan malli nimittäin kertoo prosentilleen sen panoskoon, joka kohteeseen tulisi sen arvoa peilaten panostaa. Mitä suurempi ylikerroin, niin sitä suurempaa panosta olisi syytä käyttää.

Mikäli kohteesta löytyvä arvo on kuitenkin erittäin pieni, täytyy myös panos pitää maltillisena. Myös kassan kuihtumiseen sekä kasvamiseen tulee kiinnittää huomiota, ettei vahingossa lähde yli- tai alipanostamaan kohteisiin. Kannattaa siis ehdottomasti seurata vihjaajan suosittelemaa panoskokoa, eikä lähteä sooloilemaan panostuksen kanssa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO VEIKKAUSVIHJEET ILMAISIA?

Kaikki veikkausvihjeet ovat täysin ilmaisia. Tarkoituksenamme ei ole periä maksua vedonlyöntivihjeistämme myöskään tulevaisuudessa, joten pääset lukemaan vihjeitä ilmaiseksi myös jatkossa.

Meiltä ei löydy myöskään mitään VIP-paketteja, jota kautta voisi maksullisesti tilata parempia vihjeitä. Kaikki veikkausvihjeet ovat tasaisen laadukkaita sekä ammattitaidolla kirjoitettuja.

MISTÄ LÖYDÄN VEIKKAUSVIHJEET?

Löydät kaikki veikkausvihjeet osoitteesta Pitkavetovihje.com. Veikkausvihjeet löydät lajiin kuin lajiin samalta sivulta, joten älä epäröi klikata auki sinua kiinnostavaa veikkausvihjettä.

Sivustolta löydät myös jo umpeutuneet veikkausvihjeet, joten voit käydä aina tarkistamassa, että kuinka vihjaajamme ovat viime aikoina suoriutuneet!

MISSÄ VOIN PELATA VEIKKAUSVIHJEET?

Voit pelata veikkausvihjeet millä tahansa peliyhtiöllä. Suosittelemme tähän aina kansainvälisiä peliyhtiöitä, jotta saat maksimoitua vedonlyöntivihjeistä saatavan tuoton. Voit toki pelata veikkausvihjeet myös Veikkauksella, mutta tällöin jäät paitsi hyvistä kertoimista, sekä loistavista vedonlyöntibonuksista.

Kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa kaikki kertoimet, jotta pääset aina pelaamaan markkinoiden korkeimpia kertoimia. Vahva suositus siis sille, että avaat tilejä useille eri vedonlyöntiyhtiöille, ja täten pystyt maksimoimaan vihjeistä saadun hyödyn!

MITÄ VEIKKAUSVIHJEET SISÄLTÄVÄT?

Kaikki veikkausvihjeet sisältävät neljä elementtiä, jotka ovat; positiivisen odotusarvon kohde, kattavat perustelut, markkinatoppi sekä vihjaajan panossuositus. Veikkausvihjeet tarjoavat siis täysin peesausvalmiin paketin, jonka turvin pääset peleihin mukaan erittäin nopeasti.

Mikäli haluat lukea näistä neljästä elementistä lisää, saat lisäinfoa tämän sivun viimeisestä kappaleesta, johon avasimme hieman tarkemmin näitä osa-alueita, ja sitä, että mitä ne oikeasti tarkoittavat.