UUDET VEDONLYÖNTISIVUT 2023

Vedonlyöntisivujen määrä kasvaa jatkuvasti ja uusia vedonlyöntisivuja tulee ajoittain markkinoille. Tällä sivulla helpotamme pelaajan roolia, sillä nyt sinun ei tarvitse kahlata koko internetin läpi, etsiessäsi juuri sinulle sopivinta uutta vedonlyöntisivua.

Uusien vedonlyöntisivujen valikoima on valtava, eikä niitä yksin saisi perattua läpi. Onneksi Pitkävetovihje -sivuston monihenkinen tiimimme on tehnyt suurimman työn ja tutkinut, sekä arvostellut uudet vedonlyöntisivut, jotta sinun ei tarvitse. Tältä sivulta löydät parhaat uudet sivut, joilla lyödä vetoa, sekä kattavan tietopaketin kaikesta olennaisesta.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut 2023

Kuten sanottua, täältä löydät parhaat uudet vedonlyöntisivut 2023. Totta kai loppupeleissä on jokaisen itsensä päätettävissä mikä on paras vedonlyöntisivu ja miksi, mutta näitä parhaita vaihtoehtoja yhdistää aina tietyt lainalaisuudet. Parhaisiin uusiin vetosivuihin kuuluu monenlaisia eri tyylejä ja suuntauksia pikakotiutuksista aina virtuaalivetoihin.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut eivät todellakaan ole samanlaisia keskenään, vaan jokaiselle löytyy jotain. Tietyt vahvuudet esiintyvät kuitenkin usein, kuten loistavat bonukset, nopeat rahansiirrot, loistava luotettavuus, sekä asiantunteva asiakaspalvelu.

Jos sinua kiinnostaa uudet vedonlyöntisivustot tai haluat tietää niistä lisää, olet täysin oikeassa paikassa.

Mitä uudet vedonlyöntisivut ovat?

Uusilla vedonlyöntisivuilla tarkoitetaan tuoreita sivustoja, jotka ovat pelialalla suhteellisen uusia. Näitä vedonlyöntisivuja yhdistää monipuoliset pelivalikoimat, loistavat bonukset, uudet teknologiat ja laadukas asiakaspalvelu.

Uudet vedonlyöntisivut ovat perusidealtaan täysin samanlaisia kuin vanhat tutut pelisivut, mutta näillä alustoilla on usein paljon uutta ja jännittävää tarjottavaa. Luonnollisesti uudet bookkerit joutuvat kilpailemaan asiakkaista, joten näillä sivuilla täytyy olla paljon keinoja houkutella pelaajia.

Miten uusi vedonlyöntisivu eroaa vanhasta vedonlyöntisivustosta?

No mitkä sitten ovat ne suurimmat eroavaisuudet uusien ja vanhojen vedonlyöntisivujen välillä? Lyhyesti sanottuna laatu ja innovatiivisuus. Jotta uusi pelisivu saa tarpeeksi näkyvyyttä ja asiakkaita, pitää sen tarjonnassa olla jotain, mitä muilla ei vielä ole – tai ainakin tarjota tämä kyseinen asia paremmin.

Bonukset ovat loistava esimerkki tästä. Vaikka lähes kaikki vedonlyöntisivut tarjoavatkin bonuksia, niin uusilla vedonlyöntisivuilla nämä ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Bonuksista tekee laadukkaampia esimerkiksi helpommat kierrätysehdot tai jotkin lisämausteet bonukset mukana.

Myös kohdevalikoima on todella kattava. Kattava kohdevalikoima ei tarkoita vain sitä, että sivustolla olisi edustettuna useita eri lajeja. Otteluun on usein tarjolla paljon lisäkohteita, jotkut niistä ovat tyypillisiä tasoituslinjoja, mutta saatavilla on myös jännittäviä spesiaalikohteita.

Ovatko uudet vedonlyöntisivut oikeasti parempia?

Uusien vedonlyöntisivujen paremmuus on aina tapauskohtaista, mutta voimme hyvällä omallatunnolla kertoa, että kaikki tältä sivulta löytyvät vedonlyöntisivut ovat markkinoiden laadukkaimpia. Uudet vedonlyöntisivustot ovat monessakin asiassa parempia, vaikka kokemusta ja asiakkaita on vähemmän.

Osa uusista vedonlyöntisivuistoista erikoistuu tiettyihin lajeihin tai teemoihin ja se houkuttelee tarkkaa kohdeyleisöä. Toisaalta uusilla sivuilla on usein todella kattava valikoima kohteita ympäri maailman.

Myös nopeat pankkipalvelut ovat arkipäivää uusilla vedonlyöntisivuilla ja tämä jos joku kelpaa meille pelaajille. Nykyisin on todella harvinaista jos kotiutuksessa kestää edes vuorokausi. Vaikka keskimääräisesti kerroinvertailussa uudet vedonlyöntisivut eivät välttämättä ole markkinan kärjessä, tämä on myös hyvä asia. Uusin sivuihin kohdistuu pienempi pelivaihto ja markkinatoppeja löytyy jatkuvasti useista lajeista.

Uudet vedonlyöntisivut ovat suomalaisten suosiossa

Vaikka me suomalaiset olemmekin usein tyytyneet vanhaan, tuttuun ja turvalliseen lähes koko elämämme, näin ei ole vedonlyöntisivujen kanssa. Suomalaiset ovat todella iso kohdeyleisö uusille veodnlyöntisivuille ja se näkyykin kohdevalikoimassa. Pelattavaa löytyy todella paljon kotimaisiin lajeihin, jopa alasarjoihin.

Suomessa yleisesti käytössä olevat pankkipalvelut ovat myös vahvasti edustettuina uusilla vedonlyöntisivuilla. Sinun ei tarvitse siis rekisteröityä useille eri maksupalveluille, vaan voin siirtää rahaa lähes poikkeuksetta suoraan pankkitunnuksillasi.

Uudelta vedonlyöntisivulta paremmat bonukset taskuun

Suomalaisille on tarjolla myös lukuisia todella laadukkaita bonuksia. Vaikka bonuksia on tarjolla lähes kaikkialla, ei ole poikkeuksellista, että juuri suomalaisille on tarjolla hiukan parempi bonus, kuin muille kansoille.

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat ehkä jopa markkinoiden parhaat bonukset, juuri siitä syystä, että näkyvyys kasvaisi. Mikäs sen parempi markkinointitapa, kuin tarjota pelaajille laadukkaita bonuksia. Bonukset harvoin myöskään rajoittuvat ensitalletusbonukseen, vaan myös vanhoja pelaajia hemmottellaan.

Uusilla vedonlyöntisivuilla on tarjolla monenlaisia bonuksia. Näihin bonuksiin kuuluu yleinen bonusraha, jonka saa usein talletusta vastaan. Ilmais- tai riskitön veto, jotka ovat myös yleisiä ensitalletusbonuksia. Myös Cashback-toiminto, jossa pelaaja saa osan tappioista anteeksi, on hyvin yleinen uusilla vedonlyöntisivustoilla.

Uudet innovaatiot ja toiminnot

Uudet innovaatiot ja toiminnot ovat kaikkea muuta kuin poikkeus uusien vedonlyöntisivujen tarjonnassa. Tarjolla on useita eri toimintoja ja teknologioita, joita vanhemmat pelisivut eivät ole edes uskaltaneet harkita.

Tällaisia innovaatioita ovat esimerkiksi vedonlyönti ilman rekisteröitymistä. Voit nykyisin tehdä koko rekisteröitymisprosessin jo pelkästään tekemällä ensitalletuksen verkkopankilla. Näin vedonlyöntisivu saa sinusta kaiken tarpeellisen tiedon, ja pelaamisen aloittaminen on todella nopeaa.

Virtuaalivedonlyönti on myös jännittävää puuhaa, etenkin jos tarjolla ei ole samaan aikaan tuttuja lajeja pyörimässä. Virtuaalivedonlyönnillä pääset osallistumaan tekoälyn luomiin liigoihin eri urheilulajeista ja jopa tilastot löytyvät näistä otteluista.

Myös vanhemmilla pelisivuilla tutuksi tullut bet builder on monella uudella bookkerilla vakiovaruste. Bet Builderissa pääset yhdistelemään ottelun sisäisiä tapahtumia ja rakentamaan jättikertoimia. Voit lyödä nyt samalla pelikupongille samasta ottelusta esimerkiksi voittajaa ja ensimmäisen puoliajan maalimäärää.

Tarjoavatko kaikki uudet vedonlyöntisivut bonuksia?

Vaikka vihaamme käyttää sanoja “kaikki” ja “aina,” rohkenemme väittää, että uudet vedonlyöntisivut tarjoavat lähes aina bonuksia. Bonusten laatu vaihtelee, mutta huonoon bonukseen uudella vedonlyöntisivulla emme ole koskaan törmänneet. Siinä missä pelaajat saavat rutkasti iloa irti vedonlyöntibonuksista, ovat ne loistava tapa kasinolle saada näkyvyyttä.

Emme voi tietenkään taata, että aivan jokainen uusi vedonlyöntisivu tarjoaisi bonuksia, mutta niiden tarjoamatta jättäminen olisi sivustolle itselleen iso riski. Monille pelaajille juuri ensitalletusbonus on se ratkaiseva tekijä, kun uutta pelisivua valitaan. Parhaat uudet vedonlyöntisivut tarjoavatkin myös vanhoille ja palaaville pelaajille jatkuvasti bonuksia ja kampanjoita.  Vanhoille pelaajille on usein tarjolla VIP-kampanja, mutta myös sen lisäksi satunnaisia vedonlyöntibonuksia.

Satunnaisilla bonuksilla tarkoitetaan sitä ilon hetkeä, kun kirjaudut pelitilillesi ja viesti-osiosta löytyy terveiset: “Hei, meillä on sinulle bonus!” Näiden ansaitsemiseen ei voi vaikuttaa, vaan ne ovat nimensä mukaisesti satunnaisia.

Talletusbonukset

Talletusbonukset ovat laaja käsite, sillä ne sisältävät usein kaikki bonukset, joiden lunastamiseen tarvitsee talletuksen. Talletubonuksilla tarkoitetaan kuitenkin usein bonusrahaan oikeuttavia bonuksia.

Tällaiset bonusrahabonukset toimivat hyvin yksinkertaisesti, saat talletuksestasi tietyn prosenttiosuuden bonusrahana, jonka voit käyttää miten haluat vedonlyöntiin liittyen. Bonuskohtaisisissa ehdoissa jotkin lajit tai panoskoot ovat kuitenkin kiellettyjä, joten ne täytyy aina tarkistaa.

Tyypillinen esimerkki tällaisesta bonuksesta on 100% talletusbonus 100€ asti. Tässä tapauksessa vedonlyöntisivu matchaa eli tuplaa talletuksesi, aina sataan euroon asti. Saat siis maksimissaan 200 euron aloituskassan, jolla kelpaa pelata. Bonusraha täytyy kierrättää, ennen nostoa. Tällaiset bonukset ovat yleisimpiä ensitalletusten yhteydessä.

Ilmaisvedot ja riskitön veto

Kyllä, luit oikein, vedonlyöntisivut tarjoavat myös ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Mitä nämä vedot sitten ovat ja mikä niiden ero on? Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat yksittäisiä vetobonuksia, joilla et voi hävitä rahaa. Ilmaisvedon asettaminen ei vähennä saldoasi ollenkaan, mutta riskitön veto vähentää sitä hetkellisesti.

Kun ilmaisvetoon oikeuttavat ehdot on täytetty, tilillesi tulee tietyn summan suuruinen ilmaisveto. Ilmaisveto käytetään aivan kuten normaalikin veto, valitses haluamasi kohteen ja aktivoit ilmaisvedon. Jos veto osuu, vähennetään voitto-osuudesta panoksen osuus, ja saat pitää nettovoitot. Joskus voittoja koskee kierrätysvaatimus, joskus ei.

Riskitön veto toimii lähes samalla tavalla, pienellä erolla. Ilmaisvedossa ei käytetä omaa rahaa ollenkaan, toisin kuin riskittömässä. Riskitön veto asetetaan ihan oikealla rahalla, mutta jos veto ei osu, saat panoksen takaisin.

Cashback

Cashback on viime aikoina yleistynyt bonusmuoto, jota viljellään etenkin VIP-ohjelman yhteydessä. Cashback antaa pelaajalle osan tappioista anteeksi, tietyllä prosentilla ennakkoon sovittuun euromäärään asti. Voit saada esimerkiksi 10% tappioistasi takaisin rahana, tai bonusrahana aina 100€ asti.

Cashbackien ehdot vaihtelevat aika reilusti, joten erityisesti tämän bonuksen ehdot kannattaa lukea. Cashback on bonusmuotona hyvin yksinkertainen ja siksi erityisen suosittu.

VIP-ohjelmat

VIP-ohjelmat ovat helpoin tapa palkita vanhoja pelaajia, sillä idea tämän taustalla on hyvin yksinkertainen. VIP-ohjelmissa palkintoja tulee sen mukaan, kuinka paljon pelaaja kierrättää tietyn aikaikkunan sisällä. Kierrätyksellä tarkoitetaan panostettuja euroja, eli kuinka paljon pelaaja lyö vetoja.

VIP-ohjelmat sisältävät monia erilaisia palkintoja, joista yleisimmät ovat kuitenkin cashback-toiminta, sekä ilmaisvedot. VIP-ohjelmien sisältö vaihtelee kuitenkin ajoittain ja eri vedonlyöntisivustot tarjoavatkin erilaisia VIP-kampanjoita.

Uusien vedonlyöntisivustojen kertoimet ja kohteet

Uusilla vedonlyöntisivustoilla on loistavat kohdevalikoimat ja kertoimet kestävät kyllä vertailun. Kohdevalikoimaan kuuluu useita eri lajeja, niiden sisäisiä sarjoja ja ottelukohtaisia erikoisvetoja. Tällaiset erikoisvedot voivat olla esimerkiksi pelaajien keltaiset kortit tai laukaukset maalia kohti.

Kertoimet eivät ole uusilla vedonlyöntisivustoilla markkinan parhaita, jos katsotaan keskiarvoja. Mutta kun tutkitaan yksittäisiä kohteita, on markkinatoppi todella usein uudelta vedonlyöntisivustolta, koska ne jäävät monilta pelaajilta huomaamatta. Uusilla vedonlyöntisivustoilla on siis todella paljon tarjottavaa, eikä sitä kannata jättää hyödyntämättä.

Kilpailukykyiset kertoimet muihin nähden

Markkinatoppien lisäksi kertoimet kestävät kyllä vertailun. Vaikka kertoimet eivät ole pelialan parhaita, eivät ne missään nimessä ole huonoja. Jos uusi vedonlyöntisivusto tarjoaisi aina huonoja kertoimia, ei siellä kukaan pelaisi. Uudet vedonlyöntisivustot panostavatkin nykypäivänä todella paljon kertoimien laatuun ja ovat todella kilpailukykyiset.

Uudet lajit ja sarjat nopeasti saatavilla

Yksi asia jossa uudet vedonlyöntisivustot ovat muita todella reilusti edellä, on lajien ja sarjojen saatavuus. Uudet lajit ja sarjat – erityisesti vähemmän tunnetut alasarjat – ovat todella nopeasti saatavilla uusilla vedonlyöntisivustoilla. Suomalaisia lajeja on hyvin edustettuina, aina divaritasoille asti lajista riippumatta.

Uusien vedonlyöntisivustojen plussat ja miinukset

Uusiin vedonlyöntisivustoihin kuuluu myös huonoja puolia, aivan kuten kaikkiin muihinkin vedonlyöntisivuihin. Huonot puolet onkin hyvä käsitellä, eikä peitellä niitä, koska pelialalla läpinäkyvyys on todella arvostettua. Huolimatta pienistä ongelmista, uusilla vedonlyöntisivustoilla on lähes poikkeuksetta vaivatonta pelata.

Alapuolella on hyvä tiivistelmä uusien vedonlyöntisivujen plussista ja miinuksista.

Uusien vedonlyöntisivujen plussat:

  • Kattava ja nopeasti päivittyvä kohdevalikoima
  • Yleisesti nopea rahaliikenne
  • Loistavia bonuksia
  • Nopea asiakaspalvelu
  • Paljon markkinatoppeja
  • Bonuksia myös vanhoille pelaajille

Uusien vedonlyöntisivujen miinukset:

  • Kaikki rahansiirrot eivät välttämättä tue nopeita kotiutuksia
  • Kohteiden panosrajat voivat joskus olla maltillisia
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu ei ole saatavilla 24/7

Uudet vedonlyöntisivut kokemuksia

Uusista vedonlyöntisivustoista on kertynyt tiimillemme lyhyessä ajassa paljon kokemuksia, jotka ovat pääasiassa positiivisia. Uusien vedonlyöntisivustojen määrä on räjähdysmäisessä kasvussa ja tämä onkin aiheuttanut positiivisen ongelman. Ennen piti etsiä hyviä pelisivuja, nyt on vaikea valita millä niistä pelaisi.

Uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat jatkuvasti toinen toistaan parempia bonuksia ja kampanjoita. Nämä ovatkin yksi iso tekijä siinä, kun valitaan mille sivustolle tekisi ensitalletuksen. Bonukset eivät ole kaikki kaikessa, mutta kahden tasaisen kilpailijan välillä se on usein se ratkaiseva tekijä. Meidän tiimimme voi myös todeta ilomielin, että VIP-kampanjat ovat todella hyvin edustettuina uusilla bookkereilla.

Kohdevalikoimien laatu yllätti meidät täysin. Vaikka onkin luonnollista, että tarjolla on paljon kohteita, niin uusilla pelisivuilla niitä on järisyttävät määrät. Etenkin pienemmät lajit ja sarjat – kuten Suomifutiksen alasarjat tai jääkiekon Mestis – ovat hyvin vahvassa edustuksessa. Myös näistä pienemmistä sarjoista löytyy jatkuvasti markkinatoppeja, eli korkeimpia kertoimia.

Vaikka uusilla vedonlyöntisivustoilla ei olekaan koko markkinan parhaat keskivertokertoimet, ei se ole mikään ongelma. Pienemmän pelivaihdon ansiosta monet jättikertoimet jäävät isolta yleisöltä huomaamatta ja pääsee itse hyödyntämään näitä. Kertoimiin ja kohteisiin saa usein myös kivan lisäboostin, kun rakentaa omia vetoja bet builder -ohjelmalla. 

Asiakaspalvelu on ollut myös testien pohjalta hyvin laadukasta. Suomenkielistä palvelua saa useilla uusilla vedonlyöntisivustoilla, mutta vain päiväsaikaan. Yön läpi sinua kuitenkin palvelee englanninkielinen chat-palvelu. Chat-palveluissa on kuitenkin usein käytössä tekoälyä hyödyntävä kääntäjä, joten voit joillain pelisivuilla kysyä kysymyksesi suomeksi, vaikka asiakaspalvelija puhuukin englantia.

Kokonaiskuva uusista vedonlyöntisivustoista on loistava. Kohdevalikoima on kattava ja kertoimet kestävät vertailun. Tämän lisäksi bonukset ovat laadukkaita niin ensitalletusten kuin myös myöhempien vaiheiden aikana. Ongelmien sattuessa laadukas aspa on ollut hyvin apuna, todella nopeasti. Joten ei muuta kuin peli-iloa ja tsemppiä markkinatoppien metsästykseen!