PELIVIHJEET

Pelivihjeet voivat avittaa uuden vedonlyöjän vedonlyönnin maailmaan, tai vaihtoehtoisesti antaa uusia näkemyksiä myös kokeneimmillekin vedonlyöjille. Myös allekirjoittanut lukee ahkerasti pelivihjeitä, sillä vedonlyönti on harrastuksena semmoinen, missä ei voi koskaan olla liian hyvä. Voit aina oppia jotain uutta, olivat kyseessä sitten vedonlyönnin perusprinsiipit, jokin tietty yksittäinen sarja, tai vaikkapa täysin sinulle tuntematon urheilulaji. Pelivihjeiden lisäksi voit hyödyntää hyviä vedonlyöntibonuksia, jotka tuovat mukavasti kasvua pelikassaan.

Veikkausvihjeitä kannattaa siis lukea erittäin ahkerasti veikkaajan taitotasoon katsomatta. Selkeät pelivihjeet tarjoavat muutaman minuutin lukuajalla paljon arvokasta sisältöä, jota ei missään nimessä kannata ylenkatsoa. Kirjoittajamme ovat vedonlyöntitietämyksen ohella tehneet kotiläksynsä myös äidinkielen suhteen, joten vihjeistä löytyvät perustelut ovat aina selkeitä, hyvin toteutettuja paketteja. Tarkoituksena on aina avata kohde siihen malliin, että lajista täysin kuistillakin oleva henkilö saa jutun juuresta kiinni vihjeen luettuaan.

INTERNETIN PARHAAT PELIVIHJEET

Parhaat pelivihjeet löydät yksinkertaisesti osoitteesta Pitkavetovihje.com. Runsaslukuinen asiantuntijatiimimme tarjoaa laadukkaita pelivihjeitä useisiin huippusarjoihin, sekä myös hieman pienempiinkin sarjoihin. Meidän päätavoitteenamme on ainoastaan voitollisen vedonlyönnin harrastaminen. Kaikki pelivihjeet kirjoitetaan siis pelkästään positiivisen odotusarvon kohteista – emme yritä kalastella klikkejä kirjoittamalla vihjeitä huippumatseihin, jotka eivät oikeasti tarjoa järkevää pelattavaa.

Veikkausvihjeet tarjoavat myös täysin peesausvalmiin paketin – vihjeestä löytyy pelivalinta kattavien perusteluineen, sekä tietenkin vihjaajan suosittelema panoskoko sekä markkinatoppi. Kohteet voi siis ottaa peleihin mukaan nopeallakin aikataululla. Perustelupaketti on kompakti, selkeälukuinen kokonaisuus, joka ei pidä sisällään mitään epärelevanttia. Perustelujen jälkeen sinulla on siis hyvä käsitys siitä, että miksi kyseisen kohteen olemme pelikelpoiseksi saaneet.

Perustelujen lisäksi vihjeissä on ylempänä mainitut seikat, kuten itse pelivalinta, vihjaajan panossuositus sekä markkinoiden korkein kerroin. Varsinkin panossuositusta kannattaa pitää tarkasti silmällä, sillä vihjaaja on laskenut tarkan arvion kohteen kannattavuudesta, joten määritettyä panoskokoa ei ole syytä rukata omien mielipiteiden mukaisesti. Parhaaseen tulokseen pääset takuuvarmasti siten, että seuraat huolellisesti vihjaajan asettamaa panossuositusta läpi pitkän sesongin.

Vihjeestä löytyvä markkinatoppi on lisätty vihjeen kirjoitushetkellä, joten kertoimien dynaamisuuden vuoksi se saattaa sinun peesaushetkelläsi löytyä joltain muulta sivustolta. Kannattaa siis aina tehdä myös henkilökohtainen kerroinvertailu ja poimia markkinoilla lojuvat ylimääräiset marginaalit taskuun. Pienistä puroista syntyy pitkä joki, joten koko kauden mittaisessa otoskoossa sillä on aivan valtava merkitys, että kilpailuttaako kaikki pelaamansa kertoimet.

ILMAISET PELIVIHJEET

Siinä missä veikkausvihjeet ovat äärimmäisen laadukkaita, ovat ne myös täysin ilmaisia. Ilmaiset pelivihjeet kuuluvat jokaiselle lukijallemme, kukkaroon katsomatta. Meidän politiikkaamme ei kuulu sulkea sisältöä maksumuurien taakse, vaan kaikki sivustoltamme löytyvät pitkävetovihjeet ovat täysin ilmaisia. Tarjoamme täydellisen portaalin vedonlyöntivihjeiden maailmaan, joka pitää sisällään valtavan määrän laadukkaita, ammattilaisten kirjoittamia vihjeitä.

Tähän ei myöskään ole tulossa muutosta tulevaisuudessa, joten voit olla täysin huoletta, mikäli Pitkavetovihje.com -sivuston ilmaisista vihjeistä on tullut osa vedonlyöntirutiiniasi. Emme myöskään tarjoa minkäänlaisia VIP-paketteja, joiden kautta saisi parempia vihjeitä. Kaikki pelivihjeet ovat tasaisen laadukkaita ja niitä yhdistää kaksi asiaa – ilmaisuus sekä voitollinen vedonlyönti. Veikkausvihjeet tarjoavat täydellisen paketin, kun tavoitteena on lyödä vetoa voitollisesti pitkällä aikavälillä.

KIRJOITTAJAT PELIVIHJEIDEN TAKANA

Kun kyse on vedonlyönnistä, johon liittyy jännityselementin lisäksi myös mahdollinen taloudellinen riski, on hyvä olla perillä siitä, että ketkä niitä vihjeitä oikein kirjoittavat. Useimmilla vedonlyöntiaiheisilla vihjesivustoilla pelivihjeet kirjoitetaan puhtaasti tilastojen pohjalta, joka ei tietenkään ole missään määrin kannattavaa, kun tavoitteena on pitkässä juoksussa voitollinen vedonlyönti. Tilastot antavat toki tukea ja turvaa kohteille, mutta pelkästään niiden varaan ei voi tukeutua.

Vihjaajilta tulisi siis oikeasti löytyä vankkaa tietoa siitä lajista, mistä aikoo vihjeitä kirjoittaa. Tämän lisäksi myös vedonlyöntituntemusta tulisi löytyä, sillä vaikka tietotaito jostain urheilulajista olisi hiottu huippuunsa, on siitä vielä pitkä matka vedonlyönnin lainalaisuuksiin. Kuka vain osaa nimittäin laukoa sohvan päästä itsestäänselvyyksiä matsin voittajan suhteen, mutta kun esimerkiksi Manchester United pelaa Valioliigan häntäpään joukkueita vastaan, ei pelkkä ottelun voittajan veikkaaminen enää riitä, sillä kertoimet näissä kohteissa ovat todella alhaisia.

Kirjoittajien täytyy siis olla hyvin perillä myös tasoitusvetojen kannattavuudesta, sillä valtaosa kohteista sisältää jonkin sortin tasoituksen, joiden avulla ottelusta saadaan mahdollisimman tasainen vedonlyöntikertoimien näkökulmasta. Varmalta tuntuva Manchester Unitedin voitto ei olekaan enää niin varma, kun altavastaajajoukkueelle täytyy antaa vaikkapa kaksi maalia etumatkaa otteluun. Tällöin parempi pelivalinta voikin löytyä altavastaajan puolelta, vaikka vihjaaja ei tämän joukkueen voittoon uskoisikaan.

Tasoitusvedot ja niiden ymmärtäminen ovat vain yksi elementti vedonlyöntimaailmassa, johon on syytä kiinnittää huomiota. Monista erilaisista aspekteista koostuva vedonlyöntiharrastus on vaikea masteroitava, jossa pelkällä urheilutietoisuudella ei valitettavasti pärjää. Tämän suhteen olemme kuitenkin erittäin onnekkaita, sillä olemme onnistuneet haalimaan runsasjoukkoisen, vedonlyöntiammattilaisista koostuvan tiimin palveluksiimme. Kaikki pelivihjeet kirjoitetaan siis pesunkestävien vedonlyöntitietäjien toimesta, joten pystymme antamaan laatutakuun kaikille vedonlyöntivihjeillemme.

Katettuna laji kuin laji

Pitkavetovihje.com pyrkii jatkuvasti laajentamaan saatavilla olevien urheilulajien määrää. Meillä avainasemassa kuitenkin on se, että jokainen vihjaaja kirjoittaa vain siitä sarjasta, minkä tuntee kuin omat taskunsa. Asiantuntevan vihjetiimin perusta romuttuu nimittäin täysin siinä vaiheessa, kun vihjaajat alkavat kirjoittaa vihjeitä sarjoihin, joista eivät ole lainkaan kärryillä. Onkin erittäin tärkeää, että jokaiselle sarjalle löytyy juuri ne omat asiantuntijansa, joilta löytyy jo vuosikausien kokemus kyseisestä sarjasta.

Voitollinen vedonlyönti on meidän päätavoitteemme, ja uskommekin, että tähän on mahdollista päästä ainoastaan silloin, kun jokainen kirjoittajamme kirjoittaa vain yhdestä sarjasta vihjeitä. Kun kaikki pelivihjeet ladotaan pöydälle, emme ehkä nouse vihjeiden määrällä kilpailun kärkeen, mutta pystymme kunniasanalla sanomaan, että jokainen pelivihjeemme on äärimmäisen laadukas.

Kirjoitamme pelivihjeet aina positiivisen odotusarvon pohjalta. Mikäli kierroksen paras pelikohde löytyy kierroksen epäseksikkäimmästä ottelusta, niin siitä myös vihjeen kirjoitamme. Meidän tarkoituksenamme ei ole kirjoittaa pelkästään kiinnostavimmista otteluista, vaan valitsemme ottelut puhtaasti parhaan odotusarvon perusteella.

Pelivihjeet jalkapalloon

Jalkapallo on maailman suosituin pallopeli. Kyseistä kuningaspeliä pelataan lähes maailman jokaisessa kolkassa, joten myös vetomarkkinat ovat pullollaan erilaisia jalkapallosarjoja. Sarjoja on kuitenkin niin paljon, että missään nimessä ei kannata yrittää dominoida jokaista mahdollista sarjaa, vaan sen sijaan valita yksi, tai enintään muutama itseä eniten kiinnostava jalkapallosarja, ja ottaa se tarkempaan seurantaan.

Me Pitkavetovihje.com -tiimin kanssa pyrimme kirjoittamaan vihjeitä Euroopan TOP-5 sarjoihin, joihin kuuluvat Valioliiga, Serie A, La Liga, Ligue 1 sekä Bundesliga. Tämän lisäksi tarjolla on UEFA:n suosituimmat kilpailut, eli Mestarien Liiga sekä Eurooppa-Liiga. Mahdollisuuksien mukaan vihjeitä kirjoitetaan myös maajoukkueotteluihin, joten kannattaa väijyä sivustoa myös maajoukkuetauon aikana. Parhaat pelivihjeet jalkapallon huippusarjoihin löydät siis kattavasti osoitteesta Pitkavetovihje.com.

Pelivihjeet jääkiekkoon

Vihreällä nurmella pelattava jalkapallo on ehkä maailmanlaajuisesti suosituin urheilulaji, mutta Suomessa urheilulajien valtikkaa pitää hallussaan jääkiekko. Kolme suosituinta sarjaa ovat kotimainen Liiga, kansainvälinen KHL sekä rapakon takana pelattava NHL. Sekä KHL että NHL pitävät sisällään valtavasti suomalaisia pelaajia, joka nostaa sarjojen mielenkiintoa vain entisestään.

Tuossa on myös ne kolme sarjaa lueteltuna, joihin me pyrimme vetovihjeet kirjoittamaan. Varsinkin NHL tarjoaa runkosarjan aikana valtavasti kohteita, sillä otteluita pelataan muutamaan poikkeusta lukuun ottamatta jok’ikinen päivä. Aikaeron takia suotuisampia sarjoja ovat kuitenkin Liiga sekä KHL, jotka myös pyörivät ahkerasti. Onkin hyvin todennäköistä, että kiekkokauden ollessa käynnissä löydät pelivihjeitä jääkiekkoon joka päivä!

Pelivihjeet koripalloon

Koripallo ei suosiossa yllä aivan yllä mainittujen lajien kastiin, mutta emme ole kuitenkaan unohtaneet sukkapallon ystäviämme. Jääkiekon tavoin yritämme kirjoittaa vihjeitä kolmeen sarjaan, jotka ovat kotimainen Korisliiga, Euroliiga sekä tietenkin NBA. Pelivihjeet koripalloon kirjoitetaan mahdollisuuksien mukaisesti jokaiselle ottelukierrokselle, joten kannattaa pitää vihjesivustoa aktiivisesti silmällä. Hyvät koripallovihjeet ovat Suomessa harvassa, joten kannattaa ehdottomasti antaa Pitkavetovihje.com -sivuston koripallovihjeille mahdollisuus ja opetella lajista lisää!

Pelivihjeet tennikseen

Myös maailman suosituin yksilölaji on vahvasti edustettuna vihjekattauksessamme. Tennisvedonlyönti on äärimmäisen suosittua, mikä ei ole kuitenkaan lainkaan yllättävää. Maailmasta löytyy satoja ammattilaispelaajia, jonka päälle puoliammattilaisia on vielä moninkertaisesti enemmän. Turnauksia pelataan ympäri vuoden sekä naisten, että miesten puolella, joten tennisvedonlyöjillä riittää herkkua vuodenaikaan katsomatta. Tenniksessä myöskään joukkuekaverit eivät pääse sotkemaan hyvää suoritusta, joten hyvien pelaajien kohdalla sattuman määrä pienenee mukavasti.

Pelivihjeet tennikseen kirjoitetaan suurimpiin turnauksiin, jonka lisäksi sivustolta voi löytää pelivalintoja myös pienempiinkin turnauksiin. Myös tennisvihjeet kirjoitetaan sivustolle tyypilliseen tapaan positiivisen odotusarvon pohjalta, joten kaikki pelivalinnat ovat aina lähtökohtaisesti laadukkaita. Varsinkin pienemmät turnaukset tarjoavat välillä melkoisia herkkukertoimia, jotka kannattaakin ehdottomasti napsia taskuun, vihjaajamma suositteleman panoskoon kanssa!

PELIVIHJEET VOI HYÖDYNTÄÄ MONELLA TAPAA

Veikkausvihjeet kirjoitetaan sitä varten, että lukijamme saisivat peli-ideoita vaikeille kierroksille, tai vaihtoehtoisesti peesaisivat suoraan vihjaajiemme suosittelemat kohteet. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa hyödyntää kirjoittamiamme vedonlyöntivihjeitä. Kaikki pelivihjeet pitävät sisällään kattavat sekä asiantuntevat perustelut, joten voit lukea veikkausvihjeitä myös täysin oppimismielessä.

Asiantuntijoiden kirjoittamat veikkausvihjeet tarjoavat takuuvarmasti uusia näkökulmia, joita voit hyödyntää jatkossa, kun etsit pelattavia kohteita itsenäisesti. Voit toki lukea perustelut läpi myös siihen otteluun, johon olit jo muodostanut jonkun näkökulman. Tällöin saat vihjeestä vastakaikua omaan näkemykseesi, tai vaihtoehtoisesti saat eriävän mielipiteen, jonka jälkeen voit halutessasi muuttaa vaikka kohteen panoskokoa, tai skipata miettimäsi kohteen täysin, mikäli vihjaajamme perustelut saivat sinut toisiin aatoksiin.

Veikkausvihjeet ovat myös loistava tapa opetella uutta täysin tuntemattomasta lajista. Myös allekirjoittanut lukee jatkuvasti erilaisia veikkausvihjeitä, vaikka ani harva näistä vihjeistä päätyy loppujen lopuksi vetokupongille asti. Veikkausvihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää, oli kyseessä sitten suora peesaus, tai vihjeiden lukeminen pelkästään oppimismielessä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KETKÄ KIRJOITTAVAT PELIVIHJEET?

Pelivihjeet kirjoitetaan aina lajin kyseisen sarjan asiantuntijoiden toimesta. Kaikki vihjaajamme pääsevät keskittymään vain niihin sarjoihin, jotka he tuntevat kuin omat taskunsa. Lajitietämyksen lisäksi kaikilta vihjaajiltamme löytyy pitkä kokemus vedonlyönnin parista, joten voit luottaa siihen, että kaikki veikkausvihjeet ovat takuuvarmasti laadukkaita.

OVATKO PELIVIHJEET AINA ILMAISIA?

Pitkavetovihje.com -sivuston pelivihjeet ovat aina ilmaisia. Meille on tärkeää, että kaikki lukijamme pääsevät käsiksi samaan sisältöön. Kukkaron koko ei saa olla vaikuttava asia siihen, että voiko lukija nauttia vedonlyöntivihjeistä.

Tähän toimintamalliin ei myöskään ole tulossa jatkossa muutoksia. Ilmaiset pelivihjeet tulet siis löytämään myös jatkossa sivustolta Pitkavetovihje.com.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT PELIVIHJEET?

Parhaat pelivihjeet löydät osoitteesta Pitkavetovihje.com. Kaikki veikkausvihjeet kirjoitetaan ammattilaisten toimesta, jonka lisäksi jokaisen vihjeen perusta on luotu positiivisen odotusarvon kautta. Emme kirjoita vihjeitä vain suosituimpiin otteluihin, vaan valitsemme juuri ne ottelut, jotka tarjoavat lukijalle parhaan mahdollisuuden voittaa.

Veikkausvihjeet sisältävät myös kattavat perustelut, joten voit kaikessa rauhassa tutustua vihjeisiin, ennen kuin teet lopullisen pelipäätöksen. Pelivihjeet tarjoavat toki tukea myös omiin mielipiteisiisi, joten voit halutessasi tarkistaa vain vihjaajan mielipiteen, ennen kuin teet lopullisen päätöksen omasta pelikohteestasi.

KUINKA TUNNISTAN PARHAAT PELIVIHJEET?

Internet on täynnä erilaisia vedonlyöntivihjeitä, joten on äärimmäisen tärkeää, että pystyy tunnistamaan niistä laadukkaimmat. Parhaat pelivihjeet tunnistat ehdottomasti laadukkaista perusteluista, jotka eivät pidä sisällään pelkästään tilastoja tai edellisten otteluiden tuloksia.

Perustelut kertovat vihjeestä kaiken tarpeellisen, ja paljastavat vihjaajan tietotaidon erittäin nopeasti. Mikäli vihje koostuu pelkästään kaikille saatavilla olevista tilastoista, on hyvin todennäköistä, ettei vihjaaja tiedä sarjasta paljoa sinua enempää.